Direktlänk till inlägg 2 juni 2008

Skolan=Okej just nu

Av Hanna - 2 juni 2008 18:50

Idag var en bra dag. Äntligen! Jag var fortfarande lite yr, men det gick över ganska fort. Fast det var en utmaning att komma upp för alla 10000 trappor, upp till skåpet, but I made it! Svenskan var okej, vi gick ut och skrev dikter. Är inte ett sånt stort fan av diktskrivning men den blev okej...Skriver in den när jag kommer på hur den går, har glömt, heh

På franskan spelade vi Stad och Land, vi kom på delad 1:a plats :D Vi hade en kortare franska lektion eftersom vi skulle till kyrkan och öva tills skolavslutningen. Det gick..öhm... dåligt? Först skulle vi sjunga I'm Yours tillsammans med 8a (om jag inte har sagt det går jag i 8b xD). Det gick ganska bra. När vi skulle sjunga Graduation Song med 9orna gick det inte lika bra. Vi fick sjunga om och om igen. Och vi sjunger inte texten, vi sjugar AAA OOA AHHA AAAAAAAU. Typ som en kör bakom xD Så vi fick stå där och yla iväg medans våra magar knorrade ihjäl sig, vi skulle ha ätit för 40 min sen. När vi hade klarat oss igenom låtarna gick vi tbx till skolan och käka. På matten körde vi också Stad och Land, men alla hade olika regler så ni kan gissa hur det gick. Alla skrek hit och dit och jag hade såklart fått huvudvärk. På NO:n fick jag sätta mig i ett annat rum och plugga in till Fysikprovet som jag missade i fredas. Sen drog jag hem, moahah. Eller inte..Jag skulle ta hem en massa grejer i en papperspåse men den gick sönder så den gick inte att bära i handtagen så jag fick bära den som en bricka. xD eller en hund :P Sen drog jag till centrum och köpte lite grejer, ni får se sen :D


Kramar, Hanna


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Hanna - 21 november 2008 22:10

Hej alla knäppgökar som fortfarande kollar in den här bloggen. Kolla här istället: www.pouringrain.blogg.se, mycket bättre =D   kram! ...

Av Hanna - 11 augusti 2008 21:04

Såå ja. Ni som har läst min andra blogg vet vad jag har haft för mig idag ;D Det här blir nog mitt sista inlägg här. Men jag fortsätter. KRaaaaaaamar till alla underbara människor som har läst min blogg här på bloggagratis.se! Hoppas ni fortsätter o ...

Av Hanna - 11 augusti 2008 10:09

Godmorrn! Ida e det bättre väder än det brukar vara, o de glädjer mej ;D. De är så skönt att regnet (förhoppningsvis) har försvunnit, och att solen har kommit igen. Bara för att jag sa så kommer det börja regna..Faaasen. Haha   Va ska ni göra idag? ...

Av Hanna - 10 augusti 2008 21:07

Som ni kanske har märkt är jag ingen "party-tjej" som måste ut varje kväll. Jag stannar hemma. Kalla mej tönt, men jag gillar inte fester. Nu måste jag börja göra mej i ordning för att lägga mej. Måste lägga mej tidigare. Skolan börjar ju snart! Åh n...

Av Hanna - 10 augusti 2008 15:09

Så idag blir det slapp dag. Imorn ska ja va med Ica, hon ska till Kreta på torsdag, men asså fett synd, fett dåligt slut på sommarlovet. Aja, får jobba. Hahahaa pengar :D Men fasen va tråkigt de kommer bli. Har ni nå tips på vad man kan göra? Har no ...

Presentation

Omröstning

Vilken hårfärg har du?
 Blondt
 Brunt
 Svart
 Rött
 Grått
 Knasig färg
 Inget hår

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hanna's Blogg =) med Blogkeen
Följ Hanna's Blogg =) med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se